fbpx
10 C
New York City
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Puteți folosi videoclipurile pentru reclame de clienți potențiali de pe Facebook?

Facebook a adăugat videoclipuri la ofertele sale de publicitate de generație de clienți potențiali, așa că nu ezitați să vă bucurați dacă sunteți o companie de publicitate Facebook. … „Pentru a economisi timp și efort, agenții de publicitate pot acum duplica formulare de anunțuri potențiale și pot edita câmpuri specifice în seturi de anunțuri și campanii”, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al Facebook.

  De asemenea a fost întrebat, Puteți folosi videoclipuri YouTube pentru reclamele Facebook?
  Veți descoperi că este ușor să vă promovați canalul YouTube și conținutul său pe Facebook, anunțând videoclipuri YouTube noi pe pagina dvs. de Facebook și oferind un link care duce la canalul dvs. YouTube. Alternativ, puteți încorpora cele mai recente videoclipuri YouTube în pagina dvs. de Facebook, astfel încât acestea să poată fi vizionate pe Facebook.

  În ceea ce privește acest lucru, Sunt videoclipurile mai bune pentru reclamele Facebook?
  Anunțuri video vs anunțuri imagine: verdictul

  Reclamele video Facebook primesc cu 10 până la 30% mai multe vizionări decât alte formate de anunțuri. Când vine vorba de Instagram, postările video organice și reclamele video obțin cu 38% mai multă implicare decât imaginile. Peste 50% dintre consumatori spun că doresc să vadă mai mult conținut video de la mărcile care le plac.

  Întrebări frecvente:

  De ce nu pot încărca un videoclip în reclamele Facebook?

  În cele mai multe cazuri, problema cu încărcările video pe Facebook este cauzată de o conexiune lentă la internet. … Pe de altă parte, videoclipurile care nu se vor încărca pe Facebook pot fi cauzate și de probleme de incompatibilitate sau de o problemă cu serverele Facebook. De asemenea, este posibil ca videoclipul dvs. să încalce regulile Facebook.

   Puteți posta videoclipuri protejate prin drepturi de autor pe Facebook?

   Răspunsul mai lung, totuși, este da, poți folosi muzică cu drepturi de autor pe Facebook, trebuie doar să ai drepturile, permisiunile sau licența pentru acea piesă muzicală. Facebook adoptă o poziție fermă față de muzica protejată prin drepturi de autor și dacă încarci un videoclip care folosește o piesă pentru care nu ai licența, vei fi înțepat.

   Pot folosi videoclipurile altora pe Facebook?

   Deoarece videoclipurile de pe Facebook pot fi partajate numai pe site, nu veți putea reposta videoclipurile cu apel la acțiune în altă parte. Dacă doriți să convingeți mai mulți dintre abonații dvs. YouTube sau adepții Twitter să aprecieze pagina dvs. de Facebook, va trebui să încărcați un videoclip de pe YouTube sau alt site pe celelalte conturi ale dvs.

   Reclamele video convertesc mai bine?

   Unele companii au avut chiar succes în crearea de campanii folosind atât imagini, cât și videoclipuri pentru a stimula implicarea. În general, ar trebui să testați anunțurile pentru a determina care stil generează cea mai mare implicare. Videoclipul depășește de obicei imaginile, dar acest lucru poate sau nu este adevărat pentru organizația și publicul dvs. unic.

   Sunt anunțurile video mai eficiente?

   Anunțurile video au o implicare mai mare

   • Anunțurile video îmbină două lucruri care atrag atenția utilizatorilor: mișcarea și sunetul. Ambele joacă un rol important în transmiterea unui mesaj eficient, ceea ce duce la o mai bună implicare. De 27,4 ori mai multe șanse de a face clic pe anunțurile video online decât bannerele standard.

   Videoclipul crește implicarea?

   Videoclipul crește semnificativ angajamentul față de brand, determinând mai mulți oameni să vă cumpere produsul sau serviciul. Acesta este un fapt dovedit, deoarece opt din zece persoane au achiziționat o aplicație sau un produs după ce au vizionat un videoclip cu acesta.

   Ce format video acceptă reclamele Facebook?

   Dimensiunea anunțului video Facebook: dimensiunile videoclipurilor ar trebui să fie de cel puțin 1080 x 1080 pixeli, dar cel mai bine este să utilizați cea mai înaltă rezoluție care îndeplinește cerințele privind raportul, deoarece nu există o rezoluție maximă. Formatul de anunț video Facebook recomandat: MP4, MOV sau GIF. Durata videoclipului: 1 secundă până la 240 de minute.

   Care este dimensiunea maximă a videoclipului pentru Facebook?

   Specificații de încărcare video

   Acceptăm aproape toate tipurile de fișiere video, dar recomandăm utilizarea formatului MP4. Rezoluția ar trebui să fie de 1080p sau mai puțin. Acceptăm fișiere cu dimensiuni de până la 10 GB, pot exista timpi mai mari de încărcare asociate fișierelor mai mari pe conexiuni la internet mai lente. Videoclipurile trebuie să dureze mai puțin de 240 de minute.

   Cum știu dacă videoclipul meu se încarcă pe Facebook?

   Faceți clic pe linkul „Fotografii” de sub fotografia de copertă, în partea de sus a paginii cronologice. Faceți clic pe „Videoclipuri” în colțul din stânga sus, lângă titlul Albumele dvs. Secțiunea Videoclipurile tale conține videoclipuri pe care le-ai încărcat pe Facebook.

   Cum funcționează reclamele video de pe Facebook?

   Reclamele video Facebook sunt plasări de anunțuri plătite care prezintă un videoclip și pot apărea într-una dintre mai multe locații predeterminate de pe ecranul Facebook al unui vizitator. Puteți fie să creați un anunț video de la zero, fie să îmbunătățiți o postare existentă care include un videoclip din contul dvs. de Facebook.

   Sunt reclamele video de pe Facebook mai scumpe?

   „Videoclipul reprezintă, în medie, 10% din costul reclamelor carusel sau cu o singură imagine”, a spus el. „Plătim în medie de la 0,15 USD până la 0,50 USD pe clic pe campaniile video, cu anunțuri imagine cu o valoare CPC de 2,00 USD și mai mare, pentru același public.”

   Ce se întâmplă dacă videoclipul tău este protejat prin drepturi de autor pe Facebook?

   Dacă încalci în mod repetat drepturile de autor ale cuiva sau încarci videoclipuri care nu respectă standardele comunității Facebook, Facebook va interzice contului tău să posteze videoclipuri. În funcție de severitatea sa, interdicția poate fi temporară (până la 30 de zile) sau definitivă.

   Pot face publicitate pentru videoclipul altcuiva?

   Pentru a face publicitate unui videoclip în reclame, un agent de publicitate trebuie fie să dețină drepturile de autor asupra conținutului, fie să fie autorizat legal să facă publicitate cu acesta.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE